OVER MIJ

Debbie Style Your Label

Mijn naam is Debbie Hendriks van Style Your Label. Het liefst swing ik over de werkvloer! Mijn wilskracht, perfectionisme en liefde voor productpresentatie hebben mij al 18 jaar lang de mooiste functies bij H&M opgeleverd. Van manager op de werkvloer tot aan visual verantwoordelijk op het hoofdkantoor. Hier leerde ik hoe passende styling en de koppeling met het online spectrum de omzet van winkels significant kunnen verhogen. Dat gaf mij zo’n enorme kick!

Ik wilde dit dan ook niet langer voor mezelf houden. In 2019 ben ik ondernemers gaan helpen de styling van hun fysieke winkel te koppelen aan hun online uitstraling. Op jonge leeftijd leerde ik al van mijn ouders wat het betekent om sensitief te zijn. Om stil te staan bij de beweegredenen en motivatie van een ander. “Ga even rustig zitten en probeer je voor te stellen hoe de ander zich voelt” kreeg ik met de paplepel ingegoten. Hierdoor voel ik aan wat een winkel nodig heeft, maar ook wat mensen in een winkel nodig hebben om diezelfde sfeer te ervaren óf uit te dragen. Dat breng ik met Style Your Label nu in de praktijk. Door goed naar je te luisteren, voel ik aan wat JIJ belangrijk vindt. Daardoor weet ik wat je winkel nodig heeft, maar ook wat je personeel moet doen om jouw filosofie uit te dragen. Zo leg ik de link tussen je fysieke en online etalage.

Meer omzet genereren dankzij Instagram, de etalage en de werkvloer. Allemaal in één en dezelfde stijl & sfeer. Dát is de basis van Style Your Label!

Lieve groet Debbie
#teamworkmakesthedreamwork #nietlullenmaarpoetsen